sobota 8. března 2014

Oční báze a krém od Dermacolu

Od Dermacolu jsem si ještě před Vánoci objednala 2 produkty, které jsem si vybrala, když byla zrovna akce, kdy jste si mohli nakoupit do 200 Kč zadarmo, jen poštovné v tom nebylo. Takže jsem vůbec neváhala a po pár dnech nedočkavého čekání mi domů přišel balíček. Dermacol má na svém e-shopu spoustu akcí, zrovna teď, když nakoupíte nad 555 Kč máte poštovné zdarma. A ke každému nákupu vám přijdou vzorečky a někdy i dárky, když nakoupíte nad určitou částku.:)


Báze pod oční stíny
No jo, to je člověk pak až moc překvapenej, když se nepodívá, kolik ml přípravek má. Teď už to beru jinak a myslím si, že je tam té báze tak akorát. (7,5 ml)
Bázi na víčka stačí dát opravdu malinko. Kapička na mém prstu je velikosti hlavičky špendlíku. Opravdu mi to stačí k tomu, aby stíny držely tak jak mají. Víčka jsou po natření příjemně jemné, což miluju.:)
Problém, který mě donutil si bázi koupit byl ten, že se mi stíny slívali do vrásky na oku. Prostě se mi "postavili" do řady doprostřed oka, a asi si umíte představit jak směšně jsem vypadala. Když jsem po delším zkoumání všech očních stínů zjistila, že problém vězí v mých očích, Dermacol báze přišla vhod. Opravdu mi stíny drží tam, kde mají. Navíc báze ještě zvýrazní barvu stínů.
 Báze je určena pro všechny typy pleti. Tady bázi seženete za 99 Kč, což je podle mého názoru krásná cena.
Za bázi dávám 10 bodů, a až mi dojde tak si ji určitě koupím znovu.

Protože nám nejde foťák, musela jsem fotit mobilem, kde je samozřejmě horší kvalita. Takže se omlouvám za nekvalitní fotku.
Hydratační krém
 Společně s bází mi domů přišel tento moisturising gel-cream s olejem z australského čajovníku a se Zincodine®. Je určen pro mastnou až smíšenou pleť se sklonem k akné, což mi nijak nepřijde. Upřímně, akné se mi dělá pořád stejně. Na Dermacolských stránkách píšou, že se má používat ve dne i v noci. Já se jím mažu pouze večer, kdy má pleť produkuje více mazu a vznikají mi nové pupínky. Neucpává póry, jak Dermacol slibuje, ale ta hydratace není nijak úžasná, že bych z ní byla úplně na větvi.
 Díky tekutější konzistenci se snadno roztírá a zase mi stačí jenom troška, abych pokryla celý můj obličej. Je bez parfemace - tudíž nijak nevoní, jen jako obyčejný krém, a to nevidím ani jako kladný, ani jako záporný bod, protože to každý vidí jinak.
 Na e-shopu jsem koupila 50 ml za 129 Kč.
Znovu si tento krém nekoupím, ale rozhodně nelituju, že jsem si ho koupila. Dávám asi 7 bodů z 10.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář! :)